Haapaperhosenpolku-Sähkösuunnitelma

AS OY HAAPAPERHOSENPOLUN SÄHKÖSUUNNITELMA.

KM Solutions Oy sai tilaisuuden olla mukana mielenkiintoisessa nykyaikaisen puurakentamisen projektissa. Helsingin Honkasuon alueelle on nousemassa 15 asunnon nykyaikainen ja energiatehokas rivitaloyhtiö. Yhtiö muodostuu kahdesta rakennuksesta, seitsemän asunnon kaksikerroksisesta rivitalosta sekä kahde...

AS OY HAAPAPERHOSENPOLUN SÄHKÖSUUNNITELMA.

KM Solutions Oy sai tilaisuuden olla mukana mielenkiintoisessa nykyaikaisen puurakentamisen projektissa. Helsingin Honkasuon alueelle on nousemassa 15 asunnon nykyaikainen ja energiatehokas rivitaloyhtiö. Yhtiö muodostuu kahdesta rakennuksesta, seitsemän asunnon kaksikerroksisesta rivitalosta sekä kahdeksan asunnon kaksikerroksisesta luhtitalosta.

Rakennusten runko koostuu kantavista ristilaminoiduista puuelementeistä, joissa on hyvät eristysratkaisut. Nykyaikaiset rakenneratkaisut kantavine puuelementteineen loi omat haasteensa myös sähkösuunnittelulle. Puuelementeissä johdotuksen piilossa vienti sähköpisteille vaatii omat ratkaisunsa, mutta osaltaan se myös tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia.

Projektissa on ollut merkittävää yhteistyö tilaajan ja arkkitehtitoimiston kanssa, jotta tilaratkaisujen ja yksityiskohtien yhteensovittaminen tekniikan kanssa on saatu sujumaan mutkattomasti.

lisää

Haapaperhosenpolku-Sähkösuunnitelma Ei tuotteita tuoteryhmässä.