KM Solutions Oy ratkaisee laajalla kokemuksella.

KM Solutions Oy:n toiminta pohjautuu pitkään ja laaja-alaiseen kokemukseen. Kokemuksemme koostuu energia-, kiinteistö-, koneenrakennus-, sähkö- ja talonrakennusalan suunnittelusta ja projektinhoidosta sekä asennusvalvonnasta ja asennuksesta.

Tuotamme energia- ja sähköratkaisuja erityisesti pientaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Energiatodistuksia teemme myös kerrostaloihin sekä liike- ja toimistotaloihin. Rivi- ja omakotitalojen sekä loma-asuntojen sähkö- ja energiasuunnitelmat tai energiaselvitykset saatte meiltä joustavasti.

Meillä energiatodistuksia laatii energia-, kone- ja sähkötekniikan insinööri Kimmo Matikka. Energiatodistusten laatijoiden pätevyyden voit tarkastaa Asumisen Rahoitus- ja Kehittämiskeskuksen sivuilta tästä ARA.

Ilmalämpöpumppuja voit tilata asennettuna kokonaistoimituksena verkkokaupastamme tai tarjouksen perusteella haluamallasi kokonaisuudella. Toimitamme lämpöpumput asennettuna Varsinais-Suomen alueella ja myös saaristoon. Tutustu lisää tuotteisiimme ja palveluihin Tuote- tai Palvelukategoriassa. Voit myös kysyä lämpöpumppumalleja joita ei vielä löydy valikoimastamme, niin laskemme sinulle edullisen paketin. Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta.

KM Solutions Oy on TUKESin rekisterissä oleva lämpöpumppuasennusliike. Vastuuhenkilönä toimii Kimmo Matikka. Voit tarkastaa luvat ja pätevyydet TUKESin rekisteristä tästä TUKES.

KM Solutions Oy

20810 TURKU

Mobile: +358 (0)400 211 271

e-mail: info@kmsolutions.fi

web: kmsolutions.fi

Y-tunnus: 2599544-6

VAT: FI25995446