yritystiedot

KM Solutions Oy

20810 TURKU

Mobile: +358 (0)400 211 271

e-mail: info@kmsolutions.fi

www: kmsolutions.fi

Y-tunnus: 2599544-6

VAT: FI25995446

Verkkolaskuosoite: 003725995446 OKOYFIHH

sopimusehdot

KM Solutions Oy:n Toimitus- ja sopimusehdot

1. Yleistä

Nämä sopimusehdot ovat voimassa KM Solutions Oy:n (jäljempänä myyjä) ja asiakkaan välisessä kaupankäynnissä, jos muuta sopimusta ei myyjän ja asiakkaan välillä ole sovittu. Nämä ehdot ovat voimassa sekä verkkokauppa- että tarjousperusteisessa ja erillislaskutettavassa kaupankäynnissä. Kauppaa käydään Suomen lakien alaisuudessa ja Suomen valtion alueella.

 

2. Asiakkaaksi rekisteröityminen ja asiakastietojen käsittely

Asiakastietoja käytetään vain myyjän ja asiakkaan väliseen kaupankäyntiin, eikä niitä luovuteta muiden käyttöön. Tiedot ovat suojatut myyjän käyttäjätunnuksella ja salasanalla, joten vain myyjän asiakastietojen hallitsija voi niitä käsitellä. Myyjä noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

 

3. Tilaaminen ja kaupan muodostuminen

Erillislaskutettavassa kaupankäynnissä asiakas pyytää tarjouksen myyjän asiakaspalvelun puhelimen, sähköpostin tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjeitse. Kun myyjä on saanut tarjouksen laadintaa varten kaikki tarpeelliset tiedot (myös tarvittavat henkilö- ja yhteystiedot), myyjä lähettää asiakkaalle tarjouksen sekä liitteenä nämä sopimusehdot ensisijaisesti sähköpostilla. Kun asiakas hyväksyy tarjouksen ja lähettää tilauspyynnön jollain aiemmin mainitulla tavalla, myyjä toimittaa tilausvahvistuksen ja liitteenä nämä sopimusehdot. Tarjous on voimassa siinä mainitun ajan. Kun tarjouksen voimassaoloaika on umpeutunut, asiakkaan lähettämää tilausta ei välttämättä hyväksytä, vaan myyjä voi tällöin päättää vetäytyykö kaupasta vai hyväksyykö sen. Tarjouksessa mainitsemattomia asioita, jotka asiakas on lisännyt tilauspyyntöön, eivät sido myyjää ellei myyjä vahvista niitä tilausvahvistuksessa.

 

4. Maksutavat

Tarjousperusteiset kaupat laskutetaan erikseen. Tuotteen mukana tai jälkikäteen maksettavalla laskulla on maksuaikaa sopimuksen mukaan, jonka jälkeen myyjällä on oikeus korkolain mukaiseen viivästyskorkoon ja perintäkuluihin.

 

5. Toimitusehdot ja toimitusaika

Konsulttipalveluissa, kuten esimerkiksi energiatodistusten ja suunnittelupalveluiden toimitusaika sovitaan aina tapauskohtaisesti. Konsulttipalveluissa KM Solutions Oy noudattaa myös näiden ehtojen lisäksi konsultoinnin yleisiä sopimusehtoja (YSE). Suunnitelmat ja laskelmat toimitetaan aina ensisijaisesti elektronisena pdf-muodossa sähköpostilla. Ylivoimainen este (ns. force majeure) sallii myyjälle myöhäisemmän toimitusajan, kuitenkin siten, että toimitus suoritetaan heti kun se on mahdollista.

 

6. Toimituksen vastaanottaminen

Asiakas tarkastaa vastaanottamansa tuotteen vastaanottopaikassa. Puutteet on heti kirjattava ylös ja annettava tiedoksi myyjälle.  Jos asiakas ei kommentoi myyjää toimituksesta seitsemän vuorokauden kuluessa, katsotaan toimitus hyväksytyksi. 

 

7. Palautus ja reklamaatioasiat

Virheellisissä toimituksissa myyjä on velvollinen korjaamaan tuotteen mahdollisimman pian.

 

8. Takuu

Myyjä ei vastaa tuotteesta tai toimituksesta aiheutuneisiin välillisiin haittoihin, vahinkoihin tai menetyksiin ja kustannuksiin.

 

9. Kuluttajansuoja ja oikeudelliset asiat

Asiakkaalla on oikeus kuluttajansuojalain mukaisesti hakea muutosta, jos toimitus on ollut puutteellinen tai ennakkotiedoista poikkeava, eikä myyjä ja asiakas ole keskenään pystynyt asiaa ratkaisemaan. Jos kiistanalaista asiaa ei pystytä ratkaisemaan myyjän ja asiakkaan keskinäisellä sopimuksella, eikä kuluttajansuojan mukaisella ratkaisulla, lainoikeudelliset asiat ratkaistaan ensisijaisesti Turun käräjäoikeudessa. Asiakkaalla on oikeus hakea ratkaisua myös oman asuinpaikkakuntansa alioikeudessa.


10. Yhteystiedot ja asiakasrekisterin hoitaja

Yritys/Myyjä: KM Solutions Oy Yhteyshenkilö: Kimmo Matikka, TURKU Puhelin/asiakaspalvelu: 0400-211271 Sähköposti/asiakaspalvelu: info@kmsolutions.fi verkko-osoite: kmsolutions.fi Y-tunnus: 2599544-6